Семейството на Шарлот Сена, която изчезна събота вечерта в северната

...
Семейството на Шарлот Сена, която изчезна събота вечерта в северната
Коментари Харесай

Семейството на 9-годишно момиче, което изчезна на къмпинг в Ню Йорк, моли обществеността за съвети, тъй като полицията предупреждава, че то може да бъде в „непосредствена опасност“

Семейството на Шарлот Сена, която изчезна събота вечерта в северната част на щата Ню Йорк, моли обществеността за помощ, до момента в който управляващите ускоряват издирването на 9-годишното дете, за което се опасяват, че може да е отвлечено.

Шарлот, която беше на къмпинг в щатския парк Моро Лейк със фамилията си, отиде на колоездене с близки другари към вечерята и в никакъв случай не се върна, споделиха чиновници.

Полицията счита, че Шарлот може да е в „ непосредствена заплаха “, съгласно Amber Alert, публикуван в неделя сутринта.

„ След нашето изтощително претършуване на парка ние предприехме тази стъпка да издадем Амбър предизвестие, тъй като смятахме, че това изтощително претършуване, откакто не можахме да я намерим тук, беше изцяло допустимо да е осъществено похищение “, сподели подполковник Ричард Мацоне от униформените сили на държавната полиция.

Шарлот Сена отиде на колоездене с приятелите си към вечерята в събота вечерта и в никакъв случай не се върна, сподели полицията. Шарлот Сена отиде на колоездене с приятелите си към вечерята в събота вечерта и в никакъв случай не се върна, сподели полицията. Национален център за изчезнали и застрашени

Когато изчезна, Шарлот беше облечена в оранжева тениска на Pokémon с вратовръзка, тъмносини панталони, черни Crocs и сива каска за велосипед, съгласно описанието, предоставено от щатската полиция.

Семейството на Шарлот в този момент моли обществеността за информация, която може да помогне да се върне вкъщи.

„ Нито един бакшиш не е нищожен “, сподели Джене Сена, лелята на Шарлот, пред WCBS, филиал на CNN. „ Тя е русо, очарователно 9-годишно момиченце с бретон. Тя има зелени очи, малко под 5 фута височина и е просто сладко, очарователно момиче.

Шарлот е забелязана за последно към 18:15 часа. Събота, карайки колелото си в една от обиколките на парка. Беше направила няколко лупинга с другари и искаше да направи още един сама, сподели губернаторът на Ню Йорк Кати Хочул на конференция. Майка й заяви, че е изчезнала към 18:45 ч., откакто велосипедът на Шарлот беше открит в кръга без нея, сподели Мацоне.

„ Просто желаеме тя да бъде върната в сигурност, както всеки родител. Никакъв бакшиш не е прекомерно дребен, апелирам, обадете се, в случай че въобще знаете нещо “, гласи изказване от фамилията на Шарлот, предоставено на NBC News и други медии.

Държавният парк, почти на 45 благи северно от Олбъни, е повече от 4600 акра и „ се намира измежду гори с твърда дървесина, борови насаждения и скалисти хребети “, съгласно Министерството на опазването на околната среда.

Майката на Шарлот заяви за изгубването й малко откакто колелото й се появи без нея. Майката на Шарлот заяви за изгубването й малко откакто колелото й се оказа без нея. Семейство Сена

Повече от 100 души търсят момичето, в това число авиационни и подводни избавителни екипи, хрътки, дронове и софтуерни специалисти, сподели Хочул. Шарлот е племенница на член на пожарната в Скенектади, който също оказва помощ в издирването, добави Хочул.

„ Не оставяме камък, нито клон, нито маса, нито една каюта необърнати, недокоснати, непроучени в търсенето ни да намерим Шарлот “, сподели Хочул. „ Ако знаете нещо, в случай че сте виждали нещо, в случай че чуете нещо, апелирам, свържете се с 911, с цел да ни кажете какво знаете. “

Държавният парк Moreau Lake сподели в обява във Фейсбук, че е затворен до второ разпореждане.

Кристина Максурис от CNN способства за този отчет.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР