Семейството на Селин Дион се моли на чудо за оздравяването

...
Семейството на Селин Дион се моли на чудо за оздравяването
Коментари Харесай

Сестрата на Селин Дион: Молим се за чудо

Семейството на Селин Дион се моли на знамение за оздравяването й. Това стана ясно от изявление на сестрата на певицата, което бе оповестено от канадското издание на " Hello! ".

Клодет споделя за здравословното положение на 55-годишната певица, която е диагностицирана с нелечимо неврологично заболяване - синдром на вдървеност на мускулите.

Новините за здравословното положение на Селин Дион

Според Клодет в този момент Селин Дион прави " всичко, с цел да се възвърне ", тъй като е " мощна жена ". Тя прибавя, че обстановката се усложнява от обстоятелството, че малко се знае за заболяването на певицата. " Тя има конвулсии, които са отвън надзор. Знаете ли какво се случва, когато се разсъните измежду нощ с крампи в крайници или ръката? Нещо сходно се случва с нея, единствено че тя има такива крампи във всичките си мускули. Малко можем да създадем, с цел да я подкрепим, да облекчим болката й. Молим се за знамение ", споделя Клодет.

Повече за заболяването

За първи път Селин Дион разбра за заболяването през декември предходната година. Тя има рядко автоимунно разстройство на придвижването, засягащо един на милион души и поразяващо централната нервна система (мозъка и гръбначния мозък). Симптомите могат да се появят на всяка възраст, само че нормално се развиват сред 30 и 60 години. Пациентите изпитват прогресивна вдървеност (втвърденост) и мускулни конвулсии, заради което те, казано ненаучно, се трансформират в " скулптури ". По-рано Дион призна пред феновете си, че се бори със положението си и това се отразява и на гласа ѝ. През май певицата разгласи в обществените мрежи, че международното ѝ турне " Courage " (Кураж) е анулирано заради заболяване, напомня БГНЕС.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР