Семейството на първото бебе на община Плевен за тази година

...
Семейството на първото бебе на община Плевен за тази година
Коментари Харесай

Семейството на първото бебе на Плевен за 2024 г. бе прието от кмета на града

Семейството на първото бебе на община Плевен за тази година получи 600 лева и специфичен подарък от кмета доктор Валентин Христов. Парите са дадени според решение на Общинския съвет, оповестиха от пресцентъра на общинската администрация. 

Подаръците бяха връчени през днешния ден по време на посещение на младото семейство в Общината, където бяха признати от кмета доктор Христов. Той поздрави родителите и пожела на детето да пораства крепко, обградено с доста обич и да радва своите близки. 

Първото бебе на 2024 година на община Плевен се роди на 2 януари в 16:05 часа. То е момче и се споделя Християн. Родителите му Памела и Христо Петкови са инженери по обучение, живеят и работят в Плевен. Християн е първо дете в фамилията и първо внуче за бабите и дядовците във семейството. 

Християн е добродушно бебе, не се буди нощем, има вкус и се храни добре, върви едричък и сега е близо 7 кг, сподели майката Памела.

За първо бебе на годината се избира дете, родено в фамилията на пълнолетни родители, които са с непрекъснат и сегашен адрес в община Плевен. През предходната година в град Плевен са родени 2126 бебета. Още 260 деца, родени в чужбина, са регистрирани в общинската дирекция.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР