Семейството на Орхан Мурад търси нови начини на препитание. След

...
Семейството на Орхан Мурад търси нови начини на препитание. След
Коментари Харесай

Майката на Сузанита си търси работа като детегледачка: Трябвало е твоето дете да гледаш, възмущават се родители

Семейството на Орхан Мурад търси нови способи на прехранване. След като заведенията бяха затворени поради пандемията от Ковид-19, шлагерният реализатор не може да върви по участия. Същата орис споделя и щерка му – провокативната Сузанита.

Съпругата на Орхан - Шенай даже пусна публикация за работа в интернет, с което провокира бурна вълна от отрицание поради скандалната й дъщеря, прочула се с изцепките си. 18-годишната Сузанита също няма музикални задължения, защото нощните клубове също затвориха. „ Предлагам почасово гледане на деца. С доста обич, грижа и веселба ”, гласеше обявата на Шени Мурад.

В обществените мрежи се надигнаха против нея и твърдо обявиха, че никой родител не би трябвало да оставя детето си на нейните грижи. „ Не ни трябват повече Сузанити! Трябвало е твоето дете да гледаш, когато е имало потребност ”, нападнаха я жестоко в интернет. Още повече, че Шенай дори няма педагогическо обучение. Намериха се и хора, които да напомнят, че Сузанита предизвика още от 14-годишна, а преди година, още ненавършила пълноправие, влезе в рехабилитационна клиника, с цел да се почисти от опиати. Така стана ясно, че тя се друса от 16-годишна.

По-късно обявата бе изтрита. Така и не стана ясно дали някой не е направил умишлена провокация. Доскоро брачната половинка на Орхан имаше магазин за бебешки и детски дрешки, само че бизнесът й зациклил и търсела нови способи за прехранване, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР