Семейството на Нова телевизия се увеличи с още един член,

...
Семейството на Нова телевизия се увеличи с още един член,
Коментари Харесай

Даниела Пехливанова роди момиче

Семейството на Нова телевизия се усили с още един член, написа Телеграф. Водещата на новините Даниела Пехливанова роди момиче .

Малката Виктория носи името на своя татко – оператора от новините – Виктор Петров. Рожбата на сътрудниците тежи 2,400 кг и е висока 48 см. Щастливите родители благодарят на медицинския екип, оказал помощ при раждането, и особено на доктор Росица Колева от болница Токуда. Даниела се причислява към екипа на новините на Нова тв през 2019 година. Преди това е била част от две национални малките екрани. Професионалният й път стартира през 2013 година, когато също е част от новините на Нова тв. Тя е първият делегат на малкия екран в Плевен, когато коронавирус вирусът навлиза в България.

Оттогава отразява всичко, обвързвано с пандемията, както и въздействието и следствията от нея върху хората и здравната система. От 2020 година, паралелно, става част от екипа на Нова Нюз, където показва новините. Завършила е публицистика. Вярва, че всяка човешка история е неповторима, по тази причина има какво да опише във всяка тематика.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР