Семейството на младо момче, убито при предполагаем инцидент с блъскане

...
Семейството на младо момче, убито при предполагаем инцидент с блъскане
Коментари Харесай

Кралят дава разрешение след емоционална гробна молба за момче, 7, убито при „блъскане и бягство“

Семейството на младо момче, убито при хипотетичен случай с боричкане и бягство, е получило особено позволение от краля да да го погребат в гробище, „ скъпо на сърцето му “.

Уилям Браун беше погубен, когато беше повален пред дома си в Сандгейт покрай Фолкстоун, Кент, до момента в който изваждаше футболна топка от пътя. Майка му, Лора Браун, се надяваше да погребе сина си в църквата " Св. Мария и Св. Енсуит ", която е прикрепена към главното учебно заведение, където Уилям беше възпитаник в 3 клас. Никой обаче не е бил погребван на територията повече от век, откогато тя беше затворена със заповед на Тайния съвет.

‌Когато локалният викарий даде благословията си на фамилията на Уилям, те трябваше да се извърнат към формалното тяло от съветници на крал Чарлз - формирано от висши политици - за позволение, само че се изправи пред дълго очакване за решение. В обезсърчение тя съобщи писмо до имението Сандрингам на Коледа и през днешния ден кралят даде утвърждение, което ще разреши Уилям да бъде заровен в двора на църквата....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР