Семейството на Михаел Шумахер се готви да започне нов живот“

...
Семейството на Михаел Шумахер се готви да започне нов живот“
Коментари Харесай

Семейство Шумахер започва нов живот в Майорка

Семейството на Михаел Шумахер се готви да стартира „ нов живот “ в Майорка, където неотдавна брачната половинка на седемкратният международен първенец във Формула 1 – Корина е закупила вила, на стойност 32 милиона евро. Самата вила в предишното е била благосъстоятелност на шефът на Реал Мадрид Флорентино Перес, а семейство Шумахер ще я употребява през зимата осведоми Irish Mirror.

Имотът разполага с два басейна, хеликоптерна площадка и всички медицински оборудвания, които са нужни на седемкратния шампион. Както е известно той падна със ски по време на зимната ваканция на своето семейство във френския курорт Мерибел в края на 2013 година и оттогава неговото състояние се пази в огромна тайна.
 Корина Шумахер: Михаел постоянно ни защитаваше и в този момент ние пазиме него Корина Шумахер: Михаел постоянно ни защитаваше и в този момент ние пазиме него
Освен самата вила, семейството на Пилето е закупило е земя, на стойност 2.7 милиона евро, около нея, която се смята за огромна рядкост в района на югозапдна Майорка.

Самият остров е познат за семейството на Шумахер, тъй като то е прекарвало доста вакнции в миналото на него.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР