Семейството на малката Ани живее във Варна. Момиченцето е с

...
Семейството на малката Ани живее във Варна. Момиченцето е с
Коментари Харесай

Семейството на Ани от Варна има нужда от много помощ! Момиченцето е с болно сърце, а родителите не могат дори храна да купят!

Семейството на дребната Ани живее във Варна. Момиченцето е с болно сърце, а родителите й не смогват да купят даже храна. Гладуват! Това научи Varna24.bg от обява в страницата " Граждани на квартала ". Публикуваме цялата история на Ани без редакторска интервенция:

Ани е слабичка, нежна, отличничка в учебно заведение. Въпреки компликациите, които среща в живота си, с детска религия и непорочност се надява на знамение. Тя е едвам на 9 години, само че към този момент е видяла много тегоби и тъга през живота си. Първоначално излиза наяве, че детето има хидронефроза на левия бъбрек. Ходенето по лекари и паниките обаче не свършват с тази диагноза. Докторите откриват и болест на сърцето, поради която момичето се нуждае от трансплантация.

Семейството на Ани не може да покрива обикновените си битови потребности. Двамата родители са инвалиди, майката е с епилепсия. Безработни са. Разчитат единствено на обществени помощи, които са извънредно незадоволителни, с цел да живеят най-малко търпимо.

С задачата да помогне на фамилията се заема Галена Лакова. Повече от година тя се занимава интензивно с милосърдна активност, организирайки разнообразни акции и събития. За да събере средства за дребната Ани, на 21 април от 18:30 часа Галена ще организира благотворителна аеробна подготовка в център " Ян Палах “. Всички искащи могат да участват. Хората, които не желаят да спортуват, могат просто да оставят пари за тренировката, без да се включват в нея. Събраните средства ще бъдат дарени за фамилията на Ани.

Освен от финансова поддръжка фамилията се нуждае и от бойлер, готварска печка, пералня, храна и инхалатор за детето. Ако имате опция да помогнете, може да се свържете с Галена на e-mail [email protected] и във Фейсбук - Galena Lakova.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР