Семейството на мъжа, който уби шестима души при ужасяваща атака

...
Семейството на мъжа, който уби шестима души при ужасяваща атака
Коментари Харесай

Намушкване в Сидни: Семейство на убиец с нож трескаво се обади на полицията, след като разпозна сина си от телевизионни кадри

Семейството на мъжа, който умъртви шестима души при ужасяваща офанзива с нож в търговски център в Сидни, го разпозна на телевизионни фрагменти от зверството.

В изказване, оповестено през днешния ден, фамилията на килъра, който атакува купувачи на инцидентен принцип в събота следобяд, разказа дейностите му като „ ужасяващи “ и сподели, че той е страдал от проблеми с психологичното здраве „ откогато е бил младеж “.

Полицията уточни името на нападателя като Джоел Каучи, 40, от Куинсланд, добавяйки, че той е бил прочут на полицията, само че не е бил задържан или упрекнат, преди да извърши убийствата в събота следобяд.

Самотният палач с нож атакува купувачи в комерсиалния център Westfield в Bondi Junction в източната част на Сидни в събота следобяд, като умъртви шестима души, а още 12 бяха откарани по неотложност в болница при отвратителната офанзива. Полицията сподели, че не счита, че офанзивата е била стимулирана от тероризъм.

В изказване на семейство Каучи се споделя: „ Ние сме безусловно опустошени от травматич...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР