Семейството на мъж, за когото се твърди, че е паднал,

...
Семейството на мъж, за когото се твърди, че е паднал,
Коментари Харесай

Семейството урежда искове срещу болницата в Дъблин заради смъртта на бащата

Семейството на мъж, за който се твърди, че е паднал, до момента в който е бил пациент в университетската болница Сейнт Винсент, Дъблин и е получил фрактура на горната част на крайници, само че по-късно умря, е уредило четири каузи във Върховния съд за неговия гибелта.

Едуард Хайланд (60) е бил в болничното заведение за оценка на чернодробна трансплантация, когато се твърди, че е паднал в отделението в нощта на 8 февруари 2017 година

Г-н Хайланд е потърпевш фрактура на бедрената кост и трябваше да бъде опериран, само че Върховният съд разбра, че положението му се е влошило по-късно и е умрял три дни след интервенцията.

Адвокатът на семейство Хайланд, Ричард Кийн SC с Естер Ърли BL, сподели пред съда в техния случай са се развили две трагични събития.

Г-н Кийн сподели, че господин Хайланд е бил оценен в болничното заведение като изложен на висок риск от рухване. Той падна в отделението късно през нощта и получи фрактура на бедрена кост. След рухването беше открито, че господин Хайланд е с чехлите си на неверните крайници, сподели...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР