Семейството на Кейт Мидълтън се подготвя да отвърне на нападенията

...
Семейството на Кейт Мидълтън се подготвя да отвърне на нападенията
Коментари Харесай

Хари и Меган в паника! Семейството на Кейт Мидълтън им готви нещо брутално

Семейството на Кейт Мидълтън се приготвя да отвърне на нападенията от принц Хари и Меган Маркъл с издаването на нова книга.

Гари Голдсмит, който е брат на майката на Уелската принцеса Карол Мидълтън, възнамерява да се включи в конфликта като отговор на обвиняванията, отправени от херцозите на Съсекс.

В своята книга, чичото на Катрин ще показа " персонални елементи за фамилията " и ще " опише цялата история ", съвсем година след излизането на „ разбунилите духовете “ записки на принц Хари с наименованието " Spare ".

Сигурно е, че Хари и Меган няма да посрещнат издаването на плануваната книга с отворени прегръдки и се тревожат за това, което тя може да разкрие.

Голдсмит разгласи желанието си да напише книга за първи път през 2013 година. Първоначално той съобщи, че няма да разкрива информация, която може да сложи в неудобно състояние неговата 41-годишна племенница или брачна половинка й принц Уилям. Все отново, наподобява, че в този момент е решил да промени своето мнение и да поеме в противоположна посока.

" В последно време Гари стана много деен в медиите и мнението му беше признато позитивно от не малко хора, и най-много рецензията му към Хари и Меган ".

Според информацията все още, Голдсмит ще даде опция на Карол и Кейт да прегледат книгата преди да я изпрати на издателя си, с цел да се увери, че няма прекомерно шокиращи елементи.

" Гари към момента поддържа близки връзки и с Карол, и с Кейт. Той желае да се увери, че няма да сложи в прекомерно неудобно състояние Мидълтън ".

Източник: blitz.bg

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР