Семейството на капитан Том ще трябва да събори своя луксозен

...
Семейството на капитан Том ще трябва да събори своя луксозен
Коментари Харесай

Точна дата Семейството на капитан Том Мур трябва да разруши спа басейна, тъй като последното съдебно предложение се провали

Семейството на капитан Том ще би трябвало да събори своя първокласен спа басейн в границите на дни откакто последната им правосъдна тъжба беше отхвърлена и крайният период към този момент изтече.

Дъщерята на починалия деец Хана Инграм-Мур и брачният партньор Колин получиха заповед да разрушат блока, който беше повдигнат без съответно позволение за обмисляне в градината на имението им в Бедфордшир. Въпреки че първичният проект за стопанска сграда получи зелена светлина, приключената постройка на фамилията наруши упълномощения проект и настояването за ретроспективно обмисляне беше отказано.

Двойката по-късно оспори решението, само че чуване през октомври - което чух по какъв начин фондация " Капитан Том ", основана от името на организацията за набиране на средства, трябваше да преодолее абсурда към финансите - отхвърли жалбата им. Инспектор Даян Флеминг постанови през ноември, че спа блокът би трябвало да бъде опустошен в границите на три месеца, до 7 февруари.

Семейството имаше шест седмици, в които решението на об...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР