Семейството на издирвания за жестоката катастрофа на столичния бул. Черни

...
Семейството на издирвания за жестоката катастрофа на столичния бул. Черни
Коментари Харесай

Братът на Георги Семерджиев: Кара яростно, но винаги е бил отговорен

Семейството на търсения за жестоката злополука на столичния бул. " Черни връх " Георги Семерджиев се надява той да е жив, тъй като нямат връзка с него от през вчерашния ден следобяд. Това описа пред Нова телевизия брат му Божидар.

" Майка ми и татко ми към момента не са спали - това, което ни гложди, е дали той е добре. Ако е добре - ще си вземем последствия, ще си научи урока, единственият проблем, за който се оправдавам е загубата на две девойки ", добави младежът.

Когато схванал за злополуката, Божидар незабавно отишъл на място.

" За починалите девойки, доста се оправдавам. Такова нещо брат ми да направи по принцип не съм очаквал. Знам го какъв човек е, знам че кара малко по-яростно, само че постоянно е бил виновен и не е човек, който би лишил живот. Возил съм се, карал ме е, в никакъв случай не е претърпявал чак такова ПТП. Толкова тежко, чак има починали. И преди е имал ПТП-та, само че не толкоз тежки. Обича бързите скорости - и ето какъв е крайният резултат ", сподели още братът.

Момчето прибавя, че Георги карал първокласния джип " Ауди Q7 " от няколко месеца.

" Доколкото знам единствено телефоните му са ги намерили в колата. Не знам дали е карал с брошура ", съобщи Божидар Семерджиев.

По думите му, през последните месеци брат му е бил притежател на автомивка, която се намира в региона на злополуката.

" Не вървеше работата и той затвори автомивката. Може би нещо на психологична основа го е блъснало. Но оттук насетне каквото последва, ще последва. Той ще си влезе в пандиза за колкото години би трябвало. Колкото и да ми е гадно да го кажа, по този начин би трябвало. Не мога да си предпочитам брата, обичам го, тъй като прави всичко за нас, само че... ", заключва младежът.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР