Семейството на изчезналия на 29 януари в Перник Емил Боев

...
Семейството на изчезналия на 29 януари в Перник Емил Боев
Коментари Харесай

При две условия: Семейството на изчезналия Емил дава 100 000 лева за откриването му


Семейството на изчезналия на 29 януари в Перник Емил Боев е в невъзможност. Братът и майката на момчето пуснаха покъртително видео, на което обезверено молят за помощ в опитите да намерят 25-годишния юноша.

Те дават премия от 100 000 лева на този, който открие Емил жив или представи физическо доказателство задоволително да бъде открит жив.

Мартин обаче е безапелационен, че сигнали от врачки и астролози няма да бъдат зачитани и не желае тяхната помощ. По думите му има късмет момчето да е похитено.

Майката на момчето през сълзи приказва: 

" Моля ви, помогнете да намерим сина ми жив ", споделя родителката, стискайки кърпичка и превивайки се до брата на Емил.

Ето какво тъкмо споделя той през профила си в обществената мрежа:

" Здравейте,

Пускам това видео на мен и майка ми с концепцията че след 9 дни призрачен сън и неизмерими мощ и воля от всички ни - доброволци и служби по едно и също време, нямаме и една диря от Емил.

Следващата вест апелирам всички да я споделяте, от хора до медии, в името на това че може да стигне до верния човек.

Линк към видеото с цел да може да се употребява:

Искам да си покрия всички бази по тази причина персонално ще дам 100 хиляди лв. на индивида който открие Емил жив или даде физическо доказателство задоволително да го намерим жив.

Моля всички с радиестезия, кафе, астрология или гадатели да имате поради че няма да одобряваме това като доказателство.

ЕДИНСТВЕН ТЕЛЕФОН ЗА СИГНАЛИ:

0886695116

Умолявам ви да НЕ притеснявате майка ми и татко ми, сами виждате в какво положение са, свирепост ще е да звъните със сигнали които не са Емил - всеки сигнал ще мине през мен персонално откакто е даден на телефона. "

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР