Семейството на изчезнал работник на Amazon го помоли да се

...
Семейството на изчезнал работник на Amazon го помоли да се
Коментари Харесай

Христо Ангелов изчезна безследно

Семейството на липсващ служащ на Amazon го помоли да се свърже с тях, като сподели: " Моля, ела си вкъщи, липсваш ни ", написа Мирър, съобщи Блиц.

29-годишният Христо Ангелов не е бил виждан от към 20 часа на 15 март, а обезпокоеният му татко е отлетял до Обединеното кралство, с цел да помогне за намирането му.

Роденият в България опаковчик на Amazon излязъл от вкъщи, който споделя с братовчед си Васил Ангелов, в Еджли, Стокпорт, без да каже къде отива.


Неговият оглупял татко Милен е дохвърчал в Манчестър от вкъщи си във Варна, с цел да се опита да помогне за намирането на сина си.

Васил сподели пред Manchester Evening News, че от ден на ден се тревожи за него.

Васил споделя, че Христо си взел раницата, все едно отива на работа, и одеяло. Но той загатва също, че не е взел пропуща за сигурност, от който се нуждае, с цел да влезе в центъра на Amazon.

Той прибавя: „ Нашето обръщение към него е: " Всички сме обезверено обезпокоени за теб. Моля, ела си вкъщи, липсваш ни ".

Васил споделя, че обезпокоената майка на Христо Росица също би трябвало да лети за Манчестър, с цел да помогне в издирването на сина си.

Братовчедите живеят в Еджли, откогато са пристигнали в Обединеното кралство преди пет години.

Васил прибавя: „ Много ни харесва да живеем във Англия. Тук има доста благоприятни условия “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР