Семейството на изчезнал моряк казва, че се надява последното издирване

...
Семейството на изчезнал моряк казва, че се надява последното издирване
Коментари Харесай

Детективи разкопават паркинг в търсене на изчезналия моряк от Кралския флот, за който се опасяват, че е жертва на сериен убиец

Семейството на липсващ моряк споделя, че се надява последното търсене на тялото му най-сетне да им даде отговорите, за които жадуват.

Детективите разкопават паркинг в Гибралтар като част от следствие на изгубването на 18-годишния моряк от Ейбъл Саймън Паркес, който изчезна преди 37 години, след нова линия на следствие. Морякът от Кралския флот е забелязан за финален път през декември 1986 година, когато корабът, на който е служил, HMS Illustrious, е дебаркирал на английска територия.

Смята се, че е бил погубен от „ серийния палач на Кралския флот “ Пети Офицер Алън Гримсън, който е служил на самолетоносача и който може да е умъртвил до 20 души. Гримсън беше наказан на пожизнен затвор през 2001 година за убийството на двама млади мъже, само че ще бъде условно освободен идващия месец.

Майката на Саймън, Маргарет Паркс, 78, която в никакъв случай не е губила вяра да откри сина си, сподели: „ Минахме през много от тях през годините и просто се надяваме, че този път ще бъде открито нещо, само че т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР