Семейството на Илон Мъск и Граймс се е увеличило с

...
Семейството на Илон Мъск и Граймс се е увеличило с
Коментари Харесай

Изненада! Илон Мъск и Граймс са станали родители за втори път!

Семейството на Илон Мъск и Граймс се е нараснало с още един член. Изпълнителката беше принудена да разкрие пред Vanity Fair, че тя и Илон Мъск са станали родители на момиченце, откакто щерка ѝ почнала да плаче от горния етаж.

"Тя е с малко колики ", сподели Граймс, откакто репортерката попита какво се случва. "Не знам. Не знам какво съм си мислила ", сподели тя пред списанието за опита си да скрие бебето.

34-годишната Граймс разкри, че щерка им се споделя Exa Dark Sideræl, само че те я назовават Y, което е уместно, като се има поради, че по-големият ѝ брат е именуван X.

Y е родена през декември 2021 година посредством сурогатна майка - няколко месеца откакто тя и Илон Мъск се разделиха след три години взаимен живот. Но в този момент двойката още веднъж е дружно.

"Вероятно бих го наричала гаджето си, само че ние сме доста променливи. Живеем в обособени къщи. По-скоро ще кажа, че сме най-хубави другари. Виждаме се от самото начало.... Просто си имаме нещо свое и не чакам другите хора да го схванат ", изяснява тя пред изданието.

Всъщност двамата мечтаят за още деца, а Граймс признава пред "Vanity Fair ", че "винаги е желала най-малко три или четири ".

Преди това 50-годишният Мъск беше женен за писателката Джъстин Уилсън, от която има петима синове.
Наскоро се появиха клюки, че се среща с австралийската актриса Наташа Басет.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР