Семейството на Денис Теофиков пусна в официалния му YouTube канал

...
Семейството на Денис Теофиков пусна в официалния му YouTube канал
Коментари Харесай

Силвър за сингъла с Денис Теофиков: Искахме да заснемем видео, да пеем рамо до рамо

Семейството на Денис Теофиков пусна в формалния му YouTube канал следващата ария, записана преди гибелта му.

Днес се състоя премиерата на " #Безразлично " - ново музикално предложение от Денис Теофиков, което е записано преди гибелта му. Видеото към сингъла се появи в формалния YouTube канал на надарения реализатор. Каналът в платформата за видеосподеляне бе основан от неговите родители - известните музиканти Венера и Атешкан. 

В сингъла " #Безразлично " присъединяване взима Силвестър Матеев-Силвър, който е извънредно непосредствен с родителите на Денис. Именно Силвър се е погрижил за цялостната реализация на парчето. Той е създател на музиката, аранжимента и текста. Lyrics видеото пък е дело на VA Design и Cveti Production.

Пред GlasNews.bg Силвър показа, че " #Безразлично " е най-отговорната му ария. Изпълнителят искрено признава, че с Денис са имали други проекти по отношение на реализацията на въпросния сингъл.

" Щеше ми се събитията да бяха други. " #Безразлично " да беше снимана с крепко видео, да пеем един до друг, както сме мечтали в студиото. Дълго време не знаех каква да е моята партия в песента. Единодушно с Батко Атеш и Кака Венера, взехме решение да бъде това, за което пея в този вид. Истината е, че доверие можем да имаме единствено на Бог и каквото и да е, да е по волята му. Вярвам, че Денис е благополучен, нищо, че не такива бяха проектите ни за " #Безразлично ". Не ми е безразлично. Без него е друго и не би могло да е другояче ", разяснява Силвър пред GlasNews.bg.



Денис Теофиков в музикалното студио на Силвестър Матеев-Силвър

Въпреки късата си музикална кариера Денис Теофиков съумя изпее невероятни шлагери, които безсъмнение ще продължат да се слушат и след години.

Талантлият реализатор с благ глас почина трагично на 24 октомври (2021 година) в ранните часове на деня. Смъртта на Денис настъпи след рухване от терасата на жилище на 7-ми етаж в София. Все още няма изясненост към аргументите за случая.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР