СЕМЕЙСТВОТО на британски дядо, държан в адски затвор в Дубай,

...
СЕМЕЙСТВОТО на британски дядо, държан в адски затвор в Дубай,
Коментари Харесай

Похарчих £1,6 милиона, опитвайки се да освободя моя невинен баща британец от адския затвор в Дубай – сега се страхувам, че ще умре в затвора

СЕМЕЙСТВОТО на английски дядо, държан в пъклен затвор в Дубай, се опасява, че той в никакъв случай няма да почине да бъде освободен - макар че е освободен от всевъзможни нарушавания.

61-годишният Албърт Дъглас е държан от 2021 година поради дълг – а синът му Волфганг е похарчил повече от £1,4 милиона в напразни опити да почисти името си.

Лондонецът Алберт в миналото е живял живот на извънредно благосъстояние на Палмовите острови в Дубай, шофирайки Ролс Ройс с „ десетки десетки милиони “ в банката.

Но през 2021 година той беше задържан и наказан да заплати санкция от £2,5 милиона от ОАЕ, откакто компанията на сина му, компания за подови настилки, с която той няма връзка, натрупа задължения, които не можеше да изплати.

Емигрантският магнат е арестуван поради върнат чек, който не е написал, съгласно арестуваните в Дубай.

Въпреки че криминалистичните проби потвърдиха, че чекът не е негов, твърди се, че Албърт е бил ударен от поредност от други скалъпени обвинявания.

Волфганг споделя, че случ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР