Семейството на американка, обвинена за членство в Ислямска държава и

...
Семейството на американка, обвинена за членство в Ислямска държава и
Коментари Харесай

Семейството на членувала в ИДИЛ американка се отказа от нея

Семейството на американка, упрекната за участие в Ислямска страна и планирането на терористични офанзиви в Съединени американски щати, се отхвърли от нея . Близките на Алисън Флюк-Екрен обявиха, че не желаят да имат никакъв контакт с нея. Прокурорите по делото са уведомили дамата, че множеството членове на фамилията й са поискали съда да наложи възбрана да ги търси .

Американската гражданка е обвинена по дело за федерален тероризъм, заяви BBC. Според събраните данни 42-годишната Алисън е обучавала дами и деца в Сирия в потреблението на оръжия и на самоубийствени атентати . Сега я грозят най-малко 20 години затвор.

Властите в Съединени американски щати настояват, че тя е управлявала женски батальон на ИДИЛ, носещ името Кхатиба Нусайбах . Бившата жителка на щата Канзас е взела участие и в проекти за терористични набези в американски университети. Също по този начин събраните данни сочат, че Алисън Флюк-Екрен разказвала по какъв начин се надява скоро да взриви автомобил в подземния паркинг на многолюден мол .

Също по този начин американката е снабдявала с информация и материали непознати терористични организации.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР