Семейството на 7-годишната Слоун Матингли, момиче от Индиана, което почина

...
Семейството на 7-годишната Слоун Матингли, момиче от Индиана, което почина
Коментари Харесай

Семейство на 7-годишно момиче, загинало при инцидент с пясък на плажа във Флорида, подробности за момента, в който дупката се срути

Семейството на 7-годишната Слоун Матингли, момиче от Индиана, което умря в Южна Флорида плаж предходната седмица, когато дълбока пясъчна дупка се срути върху нея и брат й, разкри нови детайлности за трагичния случай.

Слоун копаеше дупка с дълбочина 5-6 фута с нея 9-годишният брат Мадокс в Лодърдейл край морето по време на почивка със фамилията им, когато пясъчната дупка ненадейно се пропука. Слоун беше заровен жив в пясъка, до момента в който Мадокс беше затрупан съвсем до врата.

Чичото на Слоун, Крис Слоун, описа в детайли пред KFOR-TV по какъв начин първокласничката се пробвала да хване крайници на брат си по време на последните й неистови моменти след колапса.

„ По-късно разбрахме, че откакто пясъкът се спусна, тя продължи да се пробва да хване крайници на Мадокс, с цел да се измъкне от пясъка, и в последна сметка той към този момент не можеше да я усети да се движи “, сподели той. „ Пясъкът беше до гърдите му и той крещеше за помощ и доста хора в действителност пристигнаха и помогнаха...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР