Семейството на 21-годишно момче от Румъния, убито само три седмици

...
Семейството на 21-годишно момче от Румъния, убито само три седмици
Коментари Харесай

Намушкаха до смърт 21-годишен румънец в Англия. Семейството му напуска с мъка Лондон

Семейството на 21-годишно момче от Румъния, убито единствено три седмици след преместването си в Обединеното кралство, се завърна вкъщи, тъй като има вяра, че в Румъния насилието е доста по-малко отколкото в Лондон. Според тях в Англия " в случай че кажеш неверното нещо на неверния човек, можеш да умреш ".

21-годишният Бениамин Пекини се е разхождал по центъра на Стратфорд в Източен Лондон, когато e подгонен и намушкан по време на непровокирана атака от петима гангстери, които съгласно полицията са били " склонни да предизвикват неприятности ". Инцидентът е станал през месец март, предава dailymail.co.uk.

``
реклама

Бениамин е живял в Лондон с брат си и сестра си Юлия. Момичето споделя,  че трагедията е трансформирала визията й за живота в столицата.

" Дойдох да осъзная, че нещо извънредно може да ти се случи, в случай че кажете нещо неприятно на несъответствуващия човек, може да се окажете мъртви ", сподели тя пред Би Би Си.



" Ние сме в потрес. Майка ми не спи, сестра ми не желае да се върне и да живее в тази страна - сподели той. За нас като семейство, Лондон се счита за рисково място поради случилото се с брат ми. ", декларира Милтън.

Тежката статистика си споделя думата. Петима души са умряли откакто са били намушкани през последната седмица в Лондон. Убийствата в Лондон доближиха 119 за тази година.

На 20-ти март Бенимамин е отивал до Стратфорд, с цел да се срещне с приятеля си Александър Сучу. Бил атакуван от пет момчета на възраст 18-20 години.

Това станало откакто две от момчетата до момента в който карали колело блъснали по главата приятеля на Бениамин Александър, безусловно непровокирани. Към тях двамата се причисли още трима, които нападнали Бениамин и Александър и в разправията намушкали румънското момче. То останало да лежи мъртво на земята в локва кръв. Въпреки напъните на медиците, Бениамин умрял.

Тялото му е било върнато в Румъния, където фамилията му го е погребало.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР