Семейство заведе дело срещу детска болница в Тексас. Оказва се,

...
Семейство заведе дело срещу детска болница в Тексас. Оказва се,
Коментари Харесай

Лекар направи случайно вазектомия на 4-годишно дете

Семейство заведе дело против детска болница в Тексас. Оказва се, че лекарите там са позволили „ неволна “ неточност при лекуването на детето им.

4-годишното момченце постъпило в лечебното заведение, с цел да му бъде осъществена интервенция на херния в региона на слабините. Вследствие на дейностите на медиците, на детето е направена вазектомия… по случайност!

Когато хирургът доктор Сюзън Ярош опитвала да отстрани хернията, тя е прерязала семепровода на момчето - каналът, който извежда сперматозоидите от тестисите.

Родителите навреме са известени за случилото се. Сега техният наследник може да остане без потомство, и с заплаха за общото му здраве след време, което е и повода за заведеното дело. То е против доктор Яруш, като желаното обезщетение е за 500 хиляди $

Според юриста на фамилията, хирургът не е спазил общоприетата процедура.

„ Стандартната процедура е да се разпознава вярно анатомията и по-късно да се реже. Виждал съм сходна неточност да се случва в други разнообразни случаи, само че в никакъв случай хирург да прерязва семепровода на четиригодишно дете, " споделя той.

Стресираните родители на момченцето се притесняват, че този случай може да окаже огромно въздействие върху живота му когато порасне. Не единствено за персоналното си себеусещане, само че и поради бъдещите му сътрудници.

„ Най-лошият дълготраен резултат е въздействието върху репродуктивния развой на четиригодишното дете, което ще наложи той да премине през редица процедури. Не мисля, че ще бъде невероятно да има деца, само че е допустимо да има усложнения, “ споделят от болничното заведение.

Превод: GlasNews.bg

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР