Семейство Смит – с американски корени, но и с грузинско

...
Семейство Смит – с американски корени, но и с грузинско
Коментари Харесай

Изстинахме! Млад Овчар Изн*сили И Уби Лора Пред Мъжа И Детето Й! После Екзекутира И Тях!

Семейство Смит – с американски корени, само че и с грузинско поданство – е живяло в град Марнеули в Грузия от шест години. През месец юли двамата американци и тяхното дете изчезват безследно, откакто преди този момент споделили на свои другари, че отиват на двудневна екскурзия в околните планини.

Властите подхващат издирвателна интервенция и намират тялото на Лора Смит край водопад в отдалечено дефиле. Тялото на нейния брачен партньор е намерено на идващия ден. Детето пък било заровено, само че килърът води служителите на реда до мястото. В хода на следствието излиза наяве, че Малхаз Кобаури е изнасилил американката, преди да я убие. Нея убива последна. Първоначално пред проверяващите овчарят признал за тройното ликвидиране, само че по-късно сменил версията си и декларирал, че „ двама чужденци “ са умъртвили фамилията.

Прокуратурата разкри и повода за бруталното ликвидиране – зародил скандал в планината, написа Факти. Американецът направил забележка на овчаря да не размахва огнестрелното оръжие, с което бил въоръжен, изключително в наличието на малко дете. Мъжът споделил на младежа да бъде внимателен. След това овчарят умъртвил мъжа, а по-късно детето и неговата брачна половинка. Американката преподавала в локално учебно заведение, до момента в който брачният партньор ѝ произвеждал килими. Преди да убие американката, грузинският пастир я изнасилил.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР