Семейство с три деца беряло билки в гората. Докато вървели

...
Семейство с три деца беряло билки в гората. Докато вървели
Коментари Харесай

Дете е с опасност за живота след падане в 28-метров кладенец

Семейство с три деца беряло билки в гората. Докато вървели през тревата внезапно момичето пропаднало в кладенеца, който е 28 метра бездънен, заяви БТВ. Два екипа на пожарната са пристигнали на място. Те неотложно са подхванали дейности, с цел да извадят момичето.

Генади Георгиев. пожарникарят, който с алпийско въже се е спуснал в тесния бунар, описа, че детето е било в тежко положение, само че контактно.

12-годишното момиче е с голям брой пострадвания и е в болничното заведение в Плевен. Направени са му няколко интервенции. Лекарите обясниха, че е в устойчиво положение, само че животът му към момента не е вън от заплаха. Настанено е в отделението по реанимация.

На въпрос кой е отговорен за необезопасения бунар кметът на село Обнова изясни, че се касае за частен парцел и общината не носи отговорност, а притежателят. От общината са поставили краткотраен похлупак. Предстои притежателят да бъде открит и да му бъде изтънчено да обезопаси мястото. Ако не го направи в избрания период, ще бъде сложена бетонна плоча от горната страна.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР