Семейство Рууни наскоро се сдоби с още един член -

...
Семейство Рууни наскоро се сдоби с още един член -
Коментари Харесай

Жената на Рууни: Фабриката за бебета вече затвори

Семейство Рууни неотдавна се снабди с още един член - четвъртото дете Кас Мак. Но очевидно то ще бъде последното ново попълнение, най-малко в случай че се съди по думите на майката Колийн Рууни.

"Приключих към този момент с ражданията, фабриката за бебета затвори. Винаги съм казвала, че желая три деца, тъй че с четвъртото малко се поизхвърлихме ", показа госпожа Рууни пред таблоидите в Англия и показа дали не ѝ се желае въпреки всичко да си има момиченце след четири момчета.

"Никога не съм била захласната от концепцията да си имам момиченце. Би било ужасно да имахме едно, само че си имам четири прелестни момчета и са ми изцяло задоволителни. В нас е една същинска лудница, само че приятна лудница ", показа още Колийн.

Малкият Кас Мак се роди на 15 февруари и макар че към момента е нежен, към този момент е в центъра на фамилията. Щастливата майка признава, че останалите ѝ деца не стопират да гушкат бебока.

"Кай, Клей и Кит (бел. ред. другите трима синове на семейството) не стопират да целуват и гушкат дребния Кас Мак. Те просто го обожават и по този начин основават още по-голяма лудница от тази, която в действителност е домът ни ", показа Колийн Рууни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР