Семейство разказа за своето разбито сърце“, след като майка и

...
Семейство разказа за своето разбито сърце“, след като майка и
Коментари Харесай

Момиче, 13, остана сираче, след като и майка, и татко починаха от мозъчни тумори в рамките на седмици

Семейство описа за своето „ разрушено сърце “, откакто майка и баща починаха в границите на седмици един от различен от мозъчни тумори, оставили 13-годишна -старо момиче без родители.

Али Слеймейкър, 49, умря на 24 август 2023 година, а нейният сътрудник Стив Мориси, 50, умря на 12 октомври в Searle House, приют в Ексетър, седем седмици по-късно. Стив и щерка му се бяха преместили в Девън от Бъри Сейнт Едмъндс, с цел да бъдат по-близо до фамилията след гибелта на Али. Стив, управител продажби, беше диагностициран с глиобластом, най-бързо растящият вид мозъчен израстък, през 2022 година, откакто ненадейно получи пристъп изведнъж. Скенерите потвърдиха, че има образувание от дясната страна на мозъка.

Глиобластомът е най-често срещаният вид недоброкачествен мозъчен израстък при възрастни със междинен интервал на преживяемост от единствено шест месеца, в случай че не се лекува, и единствено 12 до 18 месеца с натоварен и инвазивен проект на лекуване. По времето, когато Стив умря, то се беше популяризирало и се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР