Семейство преби с метални тръби баща и синовете му във

...
Семейство преби с метални тръби баща и синовете му във
Коментари Харесай

Кървава разпра! Бой между две семейства във Врачанско завърши с настанени в болница /снимки+видео/

Семейство преби с железни тръби татко и синовете му във Врачанско, научи единствено организация BulNews.
Случаят е от белослатинското село Габаре. За него пред наш кореспондент описа Невена Каменова – майка на пострадалите Шишман Мариянов на 19 години и 17-годишния Красимир Мариянов. По нейни думи, синовете ѝ и техният братовчед Павлин излезли по здрач на 12 февруари. Докато си говорели, Павлин видял негов прочут – 16-годишния Иванчо. Невена описа, че Павлин по-рано денем имал сдърпване по телефона с Иванчо. Според нейния роман, трите момчета спрели колата на Шишман край заведението, накъдето били тръгнали, а Павлин слязъл, с цел да разбере от кое място се е породил спорът сред него и Иванчо. Докато братята стояли в автомобила, враждуващите един с различен младежи почнали да се бият. Шишман и Краси се впуснали да ги разтървават, когато Иванчо им протегнал ръка и по този начин тримата си разменили по един удар, а по-късно си тръгнали.
Според Невена, до момента в който синовете ѝ се прибрали вкъщи, Иванчо разказал небрежно за зародилия се спор на фамилията си и дошъл пред къщата на двамата братя с чичо си Ангел, неговата брачна половинка – Цеца, техният наследник, както и дядото - Ванко. По думи на майката на момчетата, всички пристигнали с една кола, като се изключи възрастния мъж, който бил самичък със своята.
Според Невена, Ангел бил нападателно надъхан и до момента в който Шишман почнал да му изяснява какво се е случило, побеснелият мъж го блъснал няколко пъти с железна тръба, до момента в който младежът паднал беззащитен на земята. Красимир хукнал да вика татко си Мариян, а до момента в който мъжът се притекъл на помощ, 17-годишният свалил пуловера си, с цел да превърже Шишман. В този миг обаче той също получил мощен удар с тръбата от Ангел и паднал до брат си. Когато бащата на младежите излязъл пред къщата, чичото на Иванчо му споделил, че не той, а неговият племенник е пребил момчетата. Според Невена, Ангел е крими воин, който служителите на реда доста добре познават, и тъкмо поради това е излъгал, че не той е нанесъл ударите на синовете ѝ с металната тръба.
По нейни думи, до момента в който Мариян опитвал да разбере какво се случва и от кое място е тръгнал този всеобщ пердах, Иванчо и Ангел почнали да постановат и него с тръбите, които носели със себе си, като в това време дядото го блъснал откъм гърба с колата си. Според Невена, брачният партньор ѝ паднал в безсъзнание за малко на земята, само че до момента в който се изправил побойниците офейкали с колите си.
Пребитите мъже подали сигнал на незабавния телефон 112, защото положението на Шишман било съществено – от главата му шуртяла кръв и не можел да се изправи на краката си. Докато чакали идването на незабавните медици, Краси и татко му взели решението да закарат 19-годишния с техен автомобил до болничното заведение в Бяла Слатина. По пътя за лечебницата обаче срещнали колата за спешна помощ и Шишман бил трансфериран в нея. Младежът бил настанен в болничното заведение в Бяла Слатина, само че сериозното му положение наложило да бъде превозен до лечебно заведение в Плевен, където е бил нормализиран и към този момент вкъщи с няколко шева на главата. 
По думи на Невена, младежът към момента изпитва усложнение да се движи самичък, защото има световъртеж и не може да пази равновесие, което, съгласно нея, се дължи на жестокия побой, нанесен му от Ангел и Иванчо. Майката на пребитото момче описа, че до момента в който синът ѝ лежал беззащитен в локвата кръв, Цеца – брачната половинка на Ангел, „ пособия “ на мъжа си, като ритала пребития Шишман.
Невена съобщи, че след багра, от полицията са търсили бандитите, само че не са могли да ги открият, защото са се били скрили. По нейни думи, по случая има формирано досъдебно произвеждане, като следва тази седмица Мариян и Шишман да бъдат разпитани още веднъж.
Семейството на Невена живее в боязън и терзание поради случая. Те споделиха, че 17-годишният Краси не върви на учебно заведение, защото синът на Ангел върви в образователното заведение с нож и те се опасяват, че може още веднъж да се стигне до физически конфликт. Според описа на дамата, Ангел и татко му Ванко са с дебели досиета, като даже възрастният мъж е лежал няколко пъти в пандиза за закононарушения от друго естество.
Невена и фамилията ѝ са безапелационни, че преди не са имали каквито и да е спречквания с тези хора. Те обявиха, че няма да оставят казусът да бъде потулен и на фамилията побойници да му се размине.
Невена и Мариян чакат виновните институции да си свършат работата и Ангел и фамилията му, да получат санкции, за това, което са направили.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР