Семейство отчаяно се опитва да събере £200 000, за да

...
Семейство отчаяно се опитва да събере £200 000, за да
Коментари Харесай

Студент получава мозъчна травма, докато кара колело в Испания, докато семейството моли за помощ на фона на „умопомрачителни разходи“

Семейство обезверено се пробва да събере £200 000, с цел да върне щерка си вкъщи, откакто тя получи травматично мозъчно увреждане, до момента в който кара колело в Испания след кола я изхвърли от пътя.

Лорън Раузео, студентка в Стоунхил Колидж в Истън, беше на отмора в Майорка, когато беше блъсната в стена и остана с опустошителни пострадвания, в това число черепно-мозъчна контузия, счупена ключица, счупено бедро и прободен бял дроб.

Студентката от Масачузетс учеше в Париж и в този момент е в медикаментозна кома, до момента в който фамилията й търси метод да събере 200 000 паунда, нужни за превозването й до у дома до профилирано педиатрично поделение за интензивни контузии в Бостън за лекуване.

„ Тя е много ударена. Има черепно-мозъчна контузия, счупена ключица, счупено бедро, прободен бял дроб “, сподели бащата на Лорън Дейв Раузео, който е до нея в Испания, пред Boston 25 News.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Пиян водач, който умъртви булката в брачната нощ, се надява да „ живее най-хубавия живот “ след д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР