Семейство от петричкото село Струмешница се нуждае от помощ. 14-годишният

...
Семейство от петричкото село Струмешница се нуждае от помощ. 14-годишният
Коментари Харесай

Зов за помощ! 14-годишно момче се нуждае от лечение

Семейство от петричкото село Струмешница се нуждае от помощ. 14-годишният им наследник Божидар се възвръща от интервенция на израстък в гръбнака. С помощта на донори, родителите му са платили интервенцията, само че в този момент детето се нуждае от средства за възобновяване.

Преди 14 години Божидар идва на бял сват като божи подарък за родителите си. Божидар пораства щастливо и будно дете. Най-много обича да върви на учебно заведение и да отглежда домашните си любимци. До преди 4 години, когато родителите му схващат, че има израстък в гръбнака.

„ Появиха се болки 2014-та година в крачето, десния крайник. По това разбрахме, че има проблем. Шест месеца не можаха да слагат диагноза ”, споделя Митко Илиев, татко на Божидар.

За фамилията стартира вървене по тъгите и интервенции в България и в Германия. Туморът,обаче е единствено отчасти отхвърлен. Единственият късмет за детето идва от клиника в Турция, където преди 3 седмици Божидар е сполучливо опериран.

„ Слава на Бога, след интервенцията е добре. Крачето освободи, сполучлива е интервенцията, отстраниха тумора, съгласно лекарите напълно ”, споделя Митко.

Операцията коства на фамилията 36 хил евро. Платена е благодарение на положителни хора. На Божидар,обаче му предстоят още следващи лечения. Като за начало са му нужни  22 хиляди $, непостижими за родителите му.

„ Аз имам вяра в положителното и в положителните хора,защото го изпитахме и го видяхме с очите си, че положителното съществува има положителни хора. И, тъй като никой не е застрахован, че няма да му се случи, да пази Бог, приканвам всички положителни хора,с положителни сърца каквото могат от душа да дарат ”, споделя бащата на детето.

А Божидар към този момент няма самообладание да се върне вкъщи и да стартира животът си изначало.

„ Искам да оздравея. Да стана ветеринар ”, споделя детето.

 

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА:

Общинска банка

Гр. Петрич

BIG: SOMBBGSF

IBAN: BG24 SOMB 9130 1064 0422 01

Титуляр: Божидар Митков Илиев

Paypal: [email protected]

Източник Нова телевизия
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР