Семейство от Монтана твърди, че е загубило попечителството над 14-годишното

...
Семейство от Монтана твърди, че е загубило попечителството над 14-годишното
Коментари Харесай

Родители от Монтана казват, че са загубили попечителството над дъщеря си, след като са се противопоставили на смяната на пола на 14-годишно дете: доклад

Семейство от Монтана твърди, че е изгубило попечителството над 14-годишното си дете, откакто се е противопоставило на нейния интерес да промени пола — и Губернаторът републиканец пази нейното премахване, откакто неговата работа е прегледала случая, съгласно отчетите.

Съобщава се, че държавните служби за деца и фамилии (CFS) са поели попечителството над тийнейджърката от татко й Тод Колстад и мащехата Криста този месец, което е предиздвикало родителите да приказват за това по какъв начин действието е „ унищожило “ фамилията им и е „ потъпкало “ права.

Твърденията, обявени за първи път през уикенда, накараха кабинета на губернатора Грег Джанфорте да прегледа случая и да отбрани чиновниците на CFS.

Родителите споделиха на Reduxx, че проблемите им с държавната организация са почнали, когато чиновниците са получили позвъняване през август 2023 година, че Дженифър, чието име е променено за издание по тяхна молба, е изразила мисли за самоубийство в учебно заведение.

Служител на CFS пристигна,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР