Семейство от кв. Коматево сигнализира Plovdiv24.bg, че инкасатор на ВиК

...
Семейство от кв. Коматево сигнализира Plovdiv24.bg, че инкасатор на ВиК
Коментари Харесай

Читател: Година и половина инкасатор на ВиК не е засичал показанията на водомера ни

Семейство от кв. " Коматево " алармира Plovdiv24.bg , че инкасатор на ВиК не е обикалял региона си година и половина и не е нанасял данни за употребявана вода. След този дълъг интервал внезапно на партидата е начислена сума от близо 90 лева, само че са добавени и лихви за забавено заплащане. Потърпевшите декларират, че обстановката не е по тяхна виновност и упорстват за отплата за породената им стресова обстановка. Ето какво написаха:

" Здравейте! Ние, живущите на адрес ул. " Георги Гешанов " в гр. Пловдив, в кв. " Коматево " желаеме да изразим крайното си отвращение и неодобрение от поставеното за този регион от ВиК лице - Светлана Савова. Госпожата въобще не посещава поверения си регион. Не сме виждали нито инкасатор, нито бележки от него повече от година и половина. 

С доста тъга успяхме да намерим връзка с нея предходната година на телефон.  Пращахме фотоси на водомера си неколкократно всеки месец по Viber за да я улесним очевидно в нейното невършене на служебните й отговорности. Получавахме отговор изтъквам: " Няма " и единствено това. Съответно, проверявайки всеки месец сметките си посредством мобилния телефон, поща или Easypay, в никакъв случай не излизаше сума за заплащане.

Днес член на фамилията посети пощата в кв. " Коматево ", с цел да заплати сметката за ток и още веднъж да ревизира сметка за вода дали може вероятно да се появи. И да, изненадата бе факт. Изведнъж ние имаме обвързване от близо 90 лева, което е от по-предходни месеци. Явно лицето е решило внезапно да " поработи " и нанесе някои данни в системата. За страдание в този момент имаме начислени лихви за веселба, която не е по наша виновност и надлежно сметка, която би трябвало да платим едновременно?! 

Защо ръководещите органи в Пловдив позволяват такова безочливо поведение на чиновници против жителите си?!

Моля за инспекция, дейности против поставеното от ВиК лице и отплата, за нервите и стресовите обстановки, в които сме сложени в един безоблачен ден като днешния - 04.07.2022 година ".

Предадохме сигнала на ВиК - Пловдив. " Много е необичайно година и половина жителите да нямат връзка с инкасатора и да не е оставяна записка. Ще проверим случая. При сходни проблеми най-добре е жителите да се обръщат непосредствено към прът центъра ни, там реагират доста бързо на такива проблеми " - разяснява инж. Антон Гълъбов от сдружението.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР