Семейство от Кентъки получи сладка изненада за Коледа, след като

...
Семейство от Кентъки получи сладка изненада за Коледа, след като
Коментари Харесай

Семейство откри бебе бухал в коледната си елха

Семейство от Кентъки получи сладка изненада за Коледа, откакто откри, че в коледната им елха живее малко бухалче. Както всяка година, те си купили от плантация иглолистно дръвче, което отнесли вкъщи.

Украсили го без да виждат, че една от играчките в елхата в действителност е жива.

Семейство Уайт останали доста сюрпризирани, че в дръвчето им живее бебето бухал, което нито те, нито трите им кучета са забелязали цели четири дни. " Използваме тази стая нон-стоп, гледаме телевизия тук и нямаше никакви признаци, че вкъщи имаме още едно живо творение ", споделя Мишел Уайт.



Бухалчето било инцидентно видяно от мъж, който пристигнал в дома, с цел да почисти килима в хола на фамилията. " Птицата просто си стоеше на един клон в долната част на елхата и любопитно ме гледаше от там ", споделя чистачът Боб.

Първоначално той си помислил, че Уайт са поставили плюшена играчка за декорация на елхата, само че по-късно забелязал, че бухалът си движи очите. " Следващата ми мисъл беше, че са поставили някаква по-модерна джаджа, с цел да се пошегуват с мен. "

Едва откакто позвънил на фамилията и им изпратил фотоси на птицата, чистачът на килими се убедил, че тя е бухалчето е живо. Той деликатно го взел в ръце и го пуснал на независимост в двора на къщата.

Сега семейството търси орнамент за елха във формата на бухал, с който да украси коледното си дръвче.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР