Семейство от Кърджали, което почти всеки петък е на пазар

...
Семейство от Кърджали, което почти всеки петък е на пазар
Коментари Харесай

Мъж от Кърджали намери вдигна хартийка от улицата, сега е милионер!

Семейство от Кърджали, което съвсем всеки петък е на пазар в Одрин, преди да тръгне по магазините, постоянно купува 5 билетчета Семейство от Кърджали, което съвсем всеки петък е на пазар в Одрин, преди да тръгне по магазините, постоянно купува 5 билетчета от мен. Такава е волята на дамата. Вярва, е шансът ще я споходи тук, само че до момента щастливото й билетче е 100 лири, против платени 10 лири. 

Това споделя пред 24rodopi.com продавач на талони за моментни лотарийни игри в Одрин. Споделя, че от ден на ден български туристи си пробват шанса, като най-голямата облага е на мъж от Пловдив, който против 20 лири спечелил 1 000.

Продавачът на късметчета Мехмет изяснява, че негов сътрудник в региона на търговски комплекс " Марги аутлет “ е продал билет на български екскурзиант, който спечелил 50 000 лири, равняващи се на към 5 000 лв..

" Усещам, че всеки търкащ мечтае да стане милионер в турски лири, само че до момента не се е случвало. Щеше да се разчуе. Тази година билет за една от игрите – " Казъ Казан “, бе продаден в Одрин и донесе на платилия 20 лири огромната премия от 1 милион лири, само че късметлията е локален. Билетчето паднало на земята, един от клиентите отказал да го купи, само че различен го взел и в този момент е милионер. Това се случи през месец май “, споделя Мехмет.

Той добавя, че от триене на билетчета " нито глава боли, нито семейство се разтуря, само че турците отиват да играят в казиното в Свиленград, а това е огромен проблем ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР