Семейство от Аклам, Мидълзбро, Англия, твърди, че са принудени да

...
Семейство от Аклам, Мидълзбро, Англия, твърди, че са принудени да
Коментари Харесай

Призрак тормози, измъчва и наранява семейство месеци наред

Семейство от Аклам, Мидълзбро, Англия, твърди, че са принудени да изоставен дома си, откакто са унизени от „ фантомна мощ “, която ги изтезава месеци наред. Миналия ноември Лорън Рот се мести в къща чартърен в Аклам със брачна половинка си Стивън и двете им деца, 4-годишната Арабела и 6-годишният Калеб. Малко по-късно Лорън стартира да вижда странни неща – от синини по краката й, появили се от нищото, до случайно включване и изключване на осветлението в стаите. През юни 2022 година Калеб се разсънва със мощен вик, като че ли е имал най-лошия призрачен сън. Това е „ капката, която прелива чашата “ за семейство Рот. Те вземат решение да изоставен населяваната от духове къща. Лорън споделя: “Вярвам в паранормалното, тъй че незабавно разбрах, че има нещо неправилно. Стигна се до такава степен, че синът ми стартира да приказва с някого през нощта, а преди този момент децата спяха по цяла нощ без проблеми. Видяхме по какъв начин предмети се движат из къщата. Станахме очевидци на някои странни неща през нощта. Синът ми стартира да се разсънва, отиваше до стълбите и стоеше там гледайки надолу. Една нощ сънувах призрачен сън и разсъниха брачна половинка си, с цел да пристигна до тоалетната с мен. Когато станах, едвам бях стъпила на пода с крайник, когато светлината се включи сама. “ По краката на Лорън стартират да се появяват странни “синини ” и синкави петна, когато тя е в къщата. В края на юни 2022 година, Лорън ненадейно се почувства като, че ли „ някой е поставил нещо на гърлото й “, а на идващия ден обстановката става по-лоша. Тя споделя: “Почивахме си, беше 20 часа вечерта и към този момент бях поставил Калеб да си легне. Седяхме в градината и тогава чух писъците му. В началото даже не посмях да вляза в стаята му. Чух го да споделя: „ Слез от мен! Остави ме! “. Същата нощ, в 2 часа сутринта, напуснахме от къщата и отидохме при майка ми с такси. “ Четете още: Историята за терора на невидимо творение над семейство Даг Семейството намира нов дом, а преди този момент си купува каравана и заживява в нея, като я паркира на близката алея до дома.



По-късно те се свързват с Northeast Paranormal Investigation Group, с цел да изследват дома им и да научат повече за злокобните събития там. Изследователите от групата отиват, ревизират всичко и стават очевидци на нещо доста необичайно.



Northeast Paranormal Investigation Group Лорън споделя: “Когато се върнахме с тях в къщата и отидох в кухнята, хладилникът с фризера беше отворен по някаква причина. След това седнах в банята и екипът за паранормални проучвания ми зададе въпроси, питайки: “Оставихте ли хладилника отворен? ”. Тогава светлината в банята угасна сама. Жена от екипа сподели на всеослушание на духовете: „ Ако желаете да си тръгнем и да напуснем това място, включете светлината! “. И лампата незабавно светна. След това сложиха камери в цялата къща, една от които беше инсталирана в задната спалня. Медиумът в групата показа, че когато е влезнал целият е наежен от наличието. “ Според Лорън, откогато са напуснали страшната къща, синът й Калеб спи умерено и към този момент не върви насън. “Вярвам в тези неща, само че преди този момент съм го виждала единствено по филмите … Никой не мисли, че може да се случи с него и фамилията му. Буквално трябваше да станем и да избягаме оттова. Нямахме различен избор. Бих споделила, че беше доста травматично. Синът ми към момента е изплашен, към момента се двоуми да се качи на всеки втори етаж, тъй като счита, че там има нещо … “
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР