Семейство остави умиращо 13-годишно момче с увреждания само на верандата

...
Семейство остави умиращо 13-годишно момче с увреждания само на верандата
Коментари Харесай

Семейство „остави умиращ син с увреждания, 13, сам на верандата с тегло само 21 кг“

Семейство остави умиращо 13-годишно момче с увреждания единствено на верандата и тежащо единствено 21 кг (47 паунда), когато бяха извикани екипи за първа помощ в дома, споделиха чиновници.

Робърт Блейк Фиш, който умря на 8 октомври 2022 година, е страдал от синдром на Ленъкс-Гасто, тежка форма на епилепсия, която нормално стартира в ранна детска възраст. Състоянието предизвиква постоянни припадъци и усложнения в образованието и множеството хора, които имат този синдром, ще го имат цялостен ​​живот.

Първите респонденти бяха извикани в дома в окръг Спартанбърг, Южна Каролина, през есента на 2022 година Разследващите споделиха, че са намерили младежа, оставен на верандата, като чиновници споделиха, че той е тежал единствено 47 паунда, когато е умрял.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Момче, на 10 години, убито в учебно заведение, откакто беше премазано от асансьор, до момента в който беше наложено блокиране

След гибелта на Робърт беше осъществена аутопсия и правосъдният доктор изброи Причината за гибелта е недохранване и дехидратация...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР