Семейство на изчезнал мъж го помоли да се свърже, след

...
Семейство на изчезнал мъж го помоли да се свърже, след
Коментари Харесай

Отчаяно търсене на „прекрасен“ изчезнал мъж, който е „станал като призрак“ - докато хеликоптери се присъединяват към лова

Семейство на липсващ мъж го помоли да се свърже, откакто той „ изчезна във въздуха ” без диря.

Даниел Мизи, 35, от Плимут, е забелязан за последно в Сейнт Айвс, Корнуол, на 8 декември. Брат му Джейк Хюз сподели, че нямат визия за какво е бил там, защото наподобява не е имал никаква връзка с региона.

Джейк сподели, че двамата братя са споделяли апартамент в Плимут и че Даниел се е държал изцяло обикновено в навечерието на изгубването му. Той сподели на The Mirror по какъв начин полицията в началото е считала, че това може да е самоубийство, само че в този момент това „ не е високо в листата “ с благоприятни условия.

Г-н Мици напусна дома си сутринта на 8 декември, взех трен до гара St Erth в 12:08 следобяд и по-късно потеглих пешком до St Ives. За финален път е бил забелязан на брега на плажа Портмеор в 13:28 часа. „ Нямахме визия, че ще отиде там, нямаше индикации за нещо неправилно и той може просто да е отишъл там за един ден, само че би било доста друго от него да го направи “, сподели Джейк.

„ Не знаем дали...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР