Семейство каза, че се чувства сякаш е загубило дете“, след

...
Семейство каза, че се чувства сякаш е загубило дете“, след
Коментари Харесай

Семейството се „чувства сякаш е загубило дете“, след като кученцето е разкъсано до смърт „в рамките на секунди“

Семейство сподели, че се усеща като че ли е „ изгубило дете “, откакто кученцето им е било раздрано до гибел от друго куче на Нова година.

Франсис и Джон Кънингам описаха по какъв начин едногодишното им чихуахуа Юзуки е било брутално убито " в границите на секунди " в полето покрай дома им. Юзуки беше откарана по неотложност при ветеринарите, само че те не можаха да я спасят.

Франсис от Милтън, Западен Дънбартъншър, сподели: „ Всички сме с разрушено сърце. Не знаем какво да вършим със себе си. Чувствам се толкоз изгубени. Дъщеря ни, Ашли - която купихме кучето за предходната Коледа - е просто унищожена. Чувстваме се като че ли сме изгубили дете. "

Семейството беше на разходка към 9:45 сутринта на 1 януари с Юзуки, когато куче ненадейно атакува чихуахуа. Франсис сподели: „ Не мисля, че Юзуки щеше да почувства нещо, тъй като всичко свърши за секунди. Просто се появи от нищото. Не знам на какъв брой червени светофара е пробягал Джон, с цел да я закара при незабавните ветеринари в Чаринг Крос, само че тя беше мъртва при пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР