Семейство инвалиди от Пловдив останаха без единствената си връзка с

...
Семейство инвалиди от Пловдив останаха без единствената си връзка с
Коментари Харесай

Хулигани оставиха семейство инвалиди от Пловдив без превоз

Семейство инвалиди от Пловдив останаха без единствената си връзка с града, откакто хулигани потрошиха фамилния автомобил " Форд Фиеста ". Инцидентът е станал предходната вечер пред блок покрай Околовръстното шосе в ЖР " Тракия ". Около 21 часа съседка позвънила на врaтата на 51-годишната Недка Денева и й съобщила, че колата й е разрушена.

" Слязох долу и не повярвах на очите си. Всички стъкла на колата бяха натрошени, като се изключи предното. По него също имаше следи от удари, само че очевидно не са съумели да го счупят " описа Недка, представена от TrafficNews.

Жената, която й съобщила за случая, счита че вандалщината е осъществена в границите на 15 минути, защото тя излязла да закара майка си до различен блок в Тракия и когато се върнала фиестата към този момент била поломена.
" Нямаме никакво пояснение за случилото се. Нямаме врагове, нямаме задължения. Ние сме семейство инвалиди, брачната половинка ми е с онкологично заболяване, аз съм с две заменени тазобедрени стави. Фиестата е единственият метод да се придвижваме, да вървим до ТЕЛК, до болничното заведение, да пазарим. Сега все едно ни оставиха без крайници " споделя Паун Денев. Съпрузите имат една щерка, омъжена в София. Не могат да си обяснят безпричинната експанзия и считат, че е неточност.
Фиестата е била паркирана пред гараж, употребен от " Паркове и градини ". " Винаги я стопираме тук. Служителите си държат тук сечива, метли. Ако нещо им пречи ни звънят и ние я местим. Така, че не е поради паркомясто " сигурна е Недка.
Тя е разтревожена, тъй като от жабката на колата са изчезнали документи, съдържащи нейни персонални данни. Предстои им дълга авантюра по ваденето на нови стикери - винетка, гражданска отговорност, механически обзор, тъй като предното стъкло би трябвало да бъде подмемено.
Пловдивчаните са пресметнали, че ремонтът на колата им ще коства 600 лв.. Това е тъкмо пенсията, която получават двамата. Надяват се да съумеят да поправят колата благодарение на близки. " Ще вземем заем и ще връщаме на части. Без кола сме като пандизчии " безапелационен е Паун.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР