Семейство е било казано от служители на едно от разложените

...
Семейство е било казано от служители на едно от разложените
Коментари Харесай

Legacy Funeral Directors: Тялото на жена, 78, оставено да се разлага в салона в продължение на 7 седмици, казват от семейството

Семейство е било казано от чиновници на едно от разложените тела, открити в погребалните шефове в центъра на полицейско следствие носеха етикета с името на своята доста обичана прабаба.

Роднини и другари на 78-годишната Сюзън Стоун се събраха в „ параклиса “ на Legacy Independent Funeral Directors за церемонията през януари, с цел да се сбогуват и бяха сподели, че тялото й ще бъде изнесено за кремация. Но в този момент синът Мартин се опасява, че тялото на майка му може да е оставено седем седмици, с цел да се разложи.

52-годишният господин Стоун сподели пред Daily Mail, че съмненията му са били повдигнати, защото ковчегът е изглеждал „ втора ръка “ и „ хлътнал “ с табела с името на майка му, която не е била вярно закрепена. Той добави, че фамилията му също се чуди какво в действителност се е случило с тялото на сина на госпожа Стоун Стивън, 48, който умря преди 10 години и с който също се занимаваше Legacy.

Г-н Стоун се е грижил за майка си до тя умря в болница през януари. Съ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР