Семейство Делчеви вярват, че един от тях ще бъде победителят

...
Семейство Делчеви вярват, че един от тях ще бъде победителят
Коментари Харесай

Денислав и Янита Делчеви са първото семейство, което участва в Hell’s Kitchen България

Семейство Делчеви имат вяра, че един от тях ще бъде спечелилият в четвърти сезона на кулинарното риалити

Мечтата на Янита от дребна е да има лична каравана за вкусна храна, за разлика от Денислав, който е желал да стане каскадьор.

Семейство Делчеви имат дълъг кулинарен опит в чужбина , а когато се връщат в България, двамата отварят Ресторант 59 в „ морската столица “. За страдание, не след дълго им се постанова да го затворят, като все още се радват на триумфа на хранителния си магазин .

Най-смелото нещо, което Янита е желала да ѝ се случи, е да взе участие в Hell’s Kitchen България. Съпругата на Денислав се дефинира като водач и обединител в кухнята , само че съотборниците ѝ с червени куртки не биха подкрепили това изказване, защото те виждат фамилията като обособен тим в Червената кухня.

Денислав, от своя страна, основава напрежение у останалите със спокойствието си, само че и директния си метод в връзката. Той не се ядосва мъчно, само че когато това се случи, по негови думи „ става тегав “, а феновете на NOVA единствено могат да се съгласят. Денислав влиза в кулинарното риалити със сериозната поръчка да застане на мястото на началник Ангелов. Дали това ще се реализира, следва да разберем в идващите епизоди на Hell’s Kitchen България.
 Семейство Делчеви от Hell’s Kitchen  Семейство Делчеви от Hell’s Kitchen  Семейство Делчеви от Hell’s Kitchen  Семейство Делчеви от Hell’s Kitchen
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР