Семейство Бекъм планира четиридневна феерия по случай 50-ия рожден ден

...
Семейство Бекъм планира четиридневна феерия по случай 50-ия рожден ден
Коментари Харесай

Ето как Виктория Бекъм ще празнува 50-годишен юбилей

Семейство Бекъм възнамерява четиридневна приказност по случай 50-ия рожден ден на Виктория, само че на нея няма да има осъществяване на Spice Girls, предава БГНЕС.

Гостите, поканени на обилната гала, към този момент са получили картички с датата на празненството. Източници описаха, че стилната дизайнерка Виктория, която навършва 50 години на 17 април, се надява по време на празненството да се събере още веднъж с колежките си от групата.

Впоследствие обаче проектът е изнемощял.

" Дейвид и Виктория дадоха да се разбере, че възнамеряват запаметяващо се празненство - само че в този момент се оказва, че за членовете на фамилията им това ще бъдат четири запаметяващи се нощи. Сегашният проект е, че ще има едно главно празненство, само че фамилията и околните им другари ще бъдат поканени да останат от самото начало. Виктория доста искаше да се събере още веднъж със Spice Girls за едно осъществяване по време на празненствата и в действителност настояваше това да се случи. Вместо това тя ще се събере с девойките поотделно по-късно този месец ", показа осведомен пред " Мирър ".

" Това беше отчаяние - само че няма подозрение, че празненствата за рождения ѝ ден ще бъдат безусловно невероятни. "

През 2024 година двойката ще означи и сребърната годишнина от сватбата им. Но макар че картичките с датата към този момент са изпратени, стана ясно, че Виктория и Дейвид мъчно намират място за празненството. Техният екип работи върху лист с благоприятни условия, които да обмислят. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР