Семейство Бекъм обзаведе луксозното си имение в Клийв Хил с

...
Семейство Бекъм обзаведе луксозното си имение в Клийв Хил с
Коментари Харесай

Григор мотивира семейство Бекъм да купят тенис корт

Семейство Бекъм подреди първокласното си имение в Клийв Хил с тенис корт на стойност 30 000 паунда, разкриха медиите в Англия. Желанието на най-известната светската двойка на Острова е техният наследник Ромео да има разполагаем игрище, на което да тренира по време на фамилните ваканции. А в основата на скъпата облага е Григор Димитров. Родният тенисист е другар на тинейджъра. А двамата даже упражняваха в Куинс през лятото на 2017 година.
Неотдавна Димитров разкри пред английското издание „ Hello ”, че всякога, когато е в Лондон, се пробва да отдели време за Ромео, с цел да организират взаимни занимания.
„ Това е нещо, което ми доставя наслаждение – изясни първата ни ракета. – Познаваме се от известно време, те са ужасно семейство. “
А в Англия разкриват още елементи към заниманието на второто им от четири деца – Дейвид и Виктория имат разнообразни проекти за своя правоприемник. Легендата на „ Манчестър Юнайтед “ и „ Реал “ (Мадрид) държи да направи сина си звезда в тениса, до момента в който някогашната певица на „ Спайс Гърлс “ упорства той да тренира за наслаждение. Самият Григор преди време призна, че 16-годишният британец има гений.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР