Семейство Бекъм изпратиха една успешна 2021 г. и със сигурност

...
Семейство Бекъм изпратиха една успешна 2021 г. и със сигурност
Коментари Харесай

Дейвид Бекъм и Виктория Бекъм на слънчева ваканция в Маями

Семейство Бекъм изпратиха една сполучлива 2021 година и сигурно нямат самообладание за новатa година, както и за сватбата на Бруклин и Никола Пелц, която се надяваме най-накрая да се състои това лято.

Бившият футболист в последно време обръща най-много внимание на отбора си Интер Маями и има огромни упоритости за неговото бъдеще. Заради това Дейвид и Виктория прекарват огромна част от времето си зад океана.

Именно там посрещнаха и коледните и новогодишни празници. И явно слънчевото време в Маями им е доста по на сърце от мрачна Англия. А забавленията на яхта по крайбрежието са им обичани.

Виктория Бекъм разгласява кадър със брачна половинка си на борда на яхта, на която виждаме да се развява английското знаме.

На други фотоси, които двамата с Дейвид споделиха на стори в профилите си, пък демонстрират съвършената форма, в която се намират, макар че към този момент са по-близо до 50-те, в сравнение с до 40-те.

Компания на съпрузите на плажа вършат Ромео, Круз и Харпър, които също обичат да театралничат за фотоси за фамилния албум. С тях е и Бруклин, който също се подвизава зад океана и сигурно няма да пропусне да бъде с всичките си обичани хора - както с бъдещата си брачна половинка, по този начин и със фамилията си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР