Семейство Баневи с призив до вицепремиера Валери Симеонов да продължи

...
Семейство Баневи с призив до вицепремиера Валери Симеонов да продължи
Коментари Харесай

Цацаров пратил прокурори на Каваци да разследват дали Каратиста тормози Баневи

Семейство Баневи с апел до вицепремиера Валери Симеонов да продължи месианското си дело на „ Каваците”.

В публицистичната поща на "Флагман " е пристигнало прессъобщение от Евгения и Николай Баневи, в което те настояват, че обвинител номер едно на страната Сотир Цацаров е пратил прокурори на „ Каваци”.

Задачата им е да проверяват дали Димитър Спасов, по-известен като Митко Каратиста, тормози притежателите на къмпинга.

Това се случва 24 часа, откакто семейство Баневи стопираха тока на к-г „ Каваци”.

В прессъобщението те са прикачили и зов, изпратен до вицепремиера Валери Симеонов.

ГЛАВНА ПРОКУРАТУРА ПРАТИ РАЗСЛЕДВАЩИ В „ КАВАЦИ”

Оперативна група от 20 души следователи и прокурори изпрати Главна прокуратура след последните два сигнала до Върховен касационен съд от притежателите на къмпинг „ Каваци”, Евгения и Николай Баневи.
Разпитани са всички чиновници на „ Хелио-тур-С”, които са подложени на физически и душевен тормоз от охранителите на „ Делта гард”, окупирали къмпинга от 20 юни насам.

Когато по-късно чиновниците отиват да вземат персоналните си движимости от служебните бунгала, които употребяват от години, се появява охранителят Димитър Спасов от „ Делта гард”. Той се самообявява за пръв път обществено - пред служителите на реда и пред всички чиновници - за „ Големия шеф”, за „ притежател във притежание на „ Каваци””. Обръща се с цинични обиди към представителите на „ Хелио-тур-С” и „ Русалка холидейз” и им отхвърля достъп до персоналния им багаж.

„ Аз няколко пъти зададох въпроса на разпитващия прокурор дали са съумели да детектират някой легитимиран от узурпаторите на „ Каваци”. – споделя Евгения Банева. - Аз се легитимирам като изпълнителен шеф на „ Хелио-турс–С” и като шеф на опериращата компания, на „ Русалка холидейз”. Тези хора, които са узурпирали къмпинга, от кого са изпратени, в качеството на какви, къде са техните компетенции, от кого са дадени, какви са служебните им функционалности?

До този миг полицията не е съумяла да открие нито един представител на фиктивния наемател от претендиращата компания „ Джи енд Джи 90”. Никой от полицията за 2 месеца не е съумял да разбере тяхната служебна функционалност в завладяването на къмпинга. Полицаите гледат, подвигат ръце и демонстрират своята тотална беззащитност!

30 души разпитващи бяха групово изумени по какъв начин е допустимо РПУ - Созопол да не предприеме два месеца безусловно нищо по случая!

Аз не зная по какъв начин с такива институции Вицепремиерът Валери Симеонов, чиято акция по Черноморието изцяло утвърждавам, ще се оправи в българските курорти, завладени от мафиотизирани структури?!”
Днес Николай Банев изпраща писмо – Апел до Вицепремиера Валери Симеонов да посети персонално „ Каваци”, с цел да постави ред в обичания на българите къмпинг.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР