Семействата все още трябва да намалят разходите си, въпреки че

...
Семействата все още трябва да намалят разходите си, въпреки че
Коментари Харесай

Семействата разкриват, че все още намаляват разходите, докато торите злорадстват, че кризата с разходите за живот е приключила

Семействата към момента би трябвало да понижат разноските си, макар че торите злорадстват, че рецесията с разноските за живот завършва, откри изследване.

Само един на всеки седем души счита, че стандартът им на живот се усъвършенства тази година, защото мнозина изостават със сметките си.

Риши Сунак и неговите министри вършат победна обиколка, както демонстрират цифрите цените към този момент не порастват толкоз бързо, колкото бяха. Но те бяха упрекнати, че са „ отвън контакт “ с действителността какъв брой доста фамилии към момента се борят.

Министърът на опазването на здравето Андреа Лийдсъм се похвали предишния месец, че страната „ вижда края на рецесията с разноските за живот “ и „ това явно развесели всички “. Цифрите в сряда се чака да потвърдят, че инфлацията - скоростта, с която цените се усилват - е спаднала назад до към 2%.

Проучване на YouGov, поръчано от TUC, откри, че единствено 14% имат вяра, че живеят стандартите са се подобрили от началото на 2024 година Около 38% споделиха, че са се влошили. Чет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР