Семействата на хората на борда на изчезналия полет MH370 на

...
Семействата на хората на борда на изчезналия полет MH370 на
Коментари Харесай

Нова надежда за семействата на пътниците на борда на изчезналия полет MH370 на Malaysia Airlines

Семействата на хората на борда на изчезналия полет MH370 на Malaysia Airlines получиха нова вяра, защото управляващите в страната упорстват за възобновяване на издирването на самолета.

Този петък се навършват 10 години откогато Boeing 777, пренасящ 227 пасажери и 12, изчезна по време на път от Куала Лумпур, столицата на Малайзия, за Пекин в Китай. През 2017 година Малайзия, Австралия и Китай прекратиха двугодишното подводно търсене на самолета - което се оценяваше на 130 милиона $ (£102 милиона) - без отговори на мистерията.

В неделя малайзийските управляващи споделиха те може да възобновят лова, откакто американска компания, която към този момент участваше в търсенето през 2018 година, предложи ново търсене в южната част на Индийския океан. Министърът на превоза Антъни Локе сподели, че ще предложения основаната в Тексас компания за морска роботика Ocean Infinity, с цел да го осведоми за последното си предложение „ без намиране, без такса “, наблягайки, че държавното управление е решено да направи каквот...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР