Семействата могат да закупят сами пътувания до Дисниленд Париж и

...
Семействата могат да закупят сами пътувания до Дисниленд Париж и
Коментари Харесай

Британците все още могат да закупят евтини великденски полети под 150 британски лири до Франция и Италия

Семействата могат да закупят сами пътувания до Дисниленд Париж и Майорка този Великден, без да разбият банката, както и голям брой евтини борби за връщане под £150 до дестинации в цяла Европа.

Въпреки че пролетната почивка е единствено след месец, има доста евтини самолетни билети, както и пакетни почивки, предлагани посредством lastminute.com, които не костват нищо на Земята. Сайтът за резервации на пътувания проучва Гугъл Flights, с цел да разкрие до къде в Европа можете да летите от Лондон за в двете посоки пътешестване за £200 или по-малко. Те откриха предложения, в това число:

Ако предпочитате да не изградите личен престой и желаете да го оставите на някой различен да го подреди, тогава lastminute.com предлага доста предложения преди Великденските празници.

Туристическата компания сега продава три нощувки в хотел Dream Castle, както и вход за Дисниленд Париж сред 8 и 11 април 2024 година от £239 на човек, когато пътуват двама възрастни и две деца. Това включва настаняване 4*, икономични п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР