Семействата, които търсят евтин престой през 2024 г., може да

...
Семействата, които търсят евтин престой през 2024 г., може да
Коментари Харесай

Parkdean Resorts стартира огромна разпродажба с почивки от £10pp на вечер

Семействата, които търсят на ниска цена престой през 2024 година, може да желаят да ревизират най-новата ликвидация на Parkdean Resorts, защото колосът във ваканционните паркове понижи цените на хиляди почивки с цени от £10pp на вечер.

Това включва покупко-продажби на известни места, в това число Корнуол, Норфолк, Девън, Йоркшир и Дорсет, с цел да назовем единствено няколко. Фирмата също има предложения в своите паркове в Уелс, който се чака да бъде изключително известен, откакто изследване сподели, че търсенията за „ почивки в Уелс “ са се нараснали с 50% единствено през последния месец.

Има разнообразни налични почивки, без значение дали желаете бягства с две, три или четири нощувки и офертите към този момент са налични за запазване на уеб страницата на Parkdean Resorts, само че ще би трябвало да го извършите до неделя 7 април, когато завършва разпродажбата. Има отстъпки за пристигания сред петък 12 април до понеделник 25 ноември, само че си коства да се означи, че някои от датите на пиковите учебни ваканции не са включени; да вземем за пример оферт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР