Семействата, които се надяват да се преместят в нови домове,

...
Семействата, които се надяват да се преместят в нови домове,
Коментари Харесай

Кошмарът на семействата, тъй като строителят на жилища фалира, оставяйки нови домове недовършени

Семействата, които се надяват да се реалокират в нови домове, са изправени пред тъга, защото една от най-големите строителни компании в Шотландия банкрутира през вчерашния ден.

Stewart Milne Group Limited, която също ръководи дребни компании в Шотландия и северозападна Англия, прекрати търговията с неотложен резултат, оставяйки строителните обекти незавършени. Клиентите са резервирали жилища, само че админите споделят, че към момента не е ясно дали продажбите ще продължат или какъв брой нови купувачи на жилища могат да бъдат наранени.

Не може да бъде открит покупател за Stewart Milne Group Limited и по този начин повече от 200 души са изгубили работата си, а стотици други във веригата за доставки към този момент са изложени на риск. Администраторите Teneo споделиха, че „ спадът на жилищния пазар в Обединеното кралство “ е повлиял на бизнеса.

Адел Маклауд, от Teneo, сподели: „ Спадът на жилищния пазар в Обединеното кралство, комбиниран с просторен развой на продажба, който не докара до жизнеспособни предложения, в последна сметк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР